24-та механізована бригада зі Львівщини зазнала втрат

21:05 21 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: umoloda.kiev.ua

На Донеччині загинули двоє військових, а четверо були поранені.

У 24-й окремій механізованій бригаді імені короля Данила з Яворова на Львівщині розповіли сьогодні, 21 травня: «Противник, наляканий початком Операції Об’єднаних Сил, активізувався по всіх напрямках, уздовж всієї лінії зіткнення. Зведення рясніють повідомленнями про боєзіткнення та численні обстріли, в тому числі, цивільних мешканців. Ворог не полишає спроб також вибити підрозділи Королівської бригади ЗСУ зі звільненого нещодавно селища Південне (Чигирі), яке належить до зони відповідальності України».

«Сьогодні, 21 травня, близько п’ятої години ранку на південній околиці селища Південне була виявлена диверсійна група противника в кількості до 10 чоловік. Протидиверсійний резерв бригади висунувся на перехват ДРГ, зупинивши її просування та відкинувши ворога від позицій захисників України. В результаті боєзіткнення ворог поніс значні втрати і, прикриваючись шквальним мінометним вогнем своїх батарей, змушений був відійти», – поінформували також у 24-й бригаді.

«На жаль, під час боєзіткнення від вогню ворога загинули двоє наших побратимів. Один із них – командир протидиверсійної групи Андрій Маслов. Він, як найближчий побратим і заступник, очолив підрозділ після загибелі Володимира Майбороди, продовживши славні традиції цього підрозділу. Другий – В’ячеслав Куцмай, його побратим. Осколкові поранення отримали також четверо військовослужбовців, які зараз перебувають у госпіталі, де їм надається кваліфікована медична допомога», – повідомили також у 24-й окремій механізованій бригаді імені короля Данила з Яворова на Львівщині

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів