233 будинки на Львівщині – без тепла

10:05 1 грудня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: city-adm.lviv.ua

У Новому Роздолі й Новояворівську виникла надзвичайна ситуація техногенного характеру.

Про це повідомили в неділю, 1 грудня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, де також розповіли, що 19 та 20 листопада під час запуску теплопостачання в Новому Роздолі й Новояворівську виникли пошкодження магістральних теплових мереж. Зокрема, в Новому Роздолі – чотири пориви, а в Новояворівську – один.

Відтак, без теплопостачання залишилися 233 будинки, в яких проживають понад 38 тисяч людей. Зокрема, в Новому Роздолі – 171 будинок (26,2 тисячі мешканців), а в Новояворівську – 62 будинки (12,1 тисячі мешканців).

Станом на 30 листопада, теплопостачання цих будинків залишалося не відновленим, у зв’язку з чим понад три доби погіршені умови життєдіяльності населення. Для ліквідації надзвичайної ситуації залучені в Новояворівську 100 працівників і п’ять одиниць техніки ТзОВ «Нафтогаз Тепло», а в Новому Роздолі – 30 працівників і п’ять одиниць техніки ТзОВ «Нафтогаз Тепло» та 46 чол. працівників і п’ять одиниць техніки комунального підприємства «Розділжитлосервіс».

Як інформував «ЩЛ», бригада «Львівтеплоенерго» виїхала в Новий Розділ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів