23 березня у Львові закриють на ремонт частину вулиці Стуса й змінять чотири автобусні маршрути

10:21 18 березня 2015 р.

Схема організації руху

Схема організації руху
Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, з понеділка, 23 березня, на ремонт закривають частину вулиці Стуса – на ділянці від Свенціцького до Липової Алеї.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 18 березня, «Щоденному Львову»:

«За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, з понеділка, 23 березня, на ремонт закривають частину вулиці Стуса – на ділянці від вулиці Свенціцького до вулиці Липова Алея. Начальник відділу організації дорожнього руху компанії «Онур» Борис Вільгуцький зазначив також:

«Дорожні роботи розпочнуть виконувати з початку вулиці Стуса (на схемі виділено червоним кольором), то ж деякий час верхня частини вулиці (виділено рожевим кольором) буде доступна для проїзду для мешканців навколишніх будинків».

Як розповів заступник начальник управління транспорту та зав’язку ЛМР Ігор Собенко, у зв’язку з закриттям вулиці Стуса будуть внесені зміни у рух міських автобусних маршрутів №№4А, 26, 30, 53. Про те, як курсуватимуть ці маршрути після закриття вулиці Стуса буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, у Львові відновили роботи з будівництва трамвайної колії на Сихів. Планується, що роботи будуть виконані до листопада цього року.

Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладуть по вул. Стуса вздовж просп. Червоної Калини, до «Санта-Барбари».  Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням ремонтних робіт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів