20-річний львів’янин вижив після стрибка зі шостого поверху (відео)

12:34 26 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Хлопець залишив у квартирі записку, в якій написав, що вирішив вкоротити собі віку через фатальне кохання.

У Львові 20-річний хлопець вистрибнув із шостого поверху і вижив – хоч і серйозно травмувався. Лікарі прогнозують – попри це, він повернеться до нормального життя.

Увечері мешканці львівського будинку почули глухий звук. Хлопець випав зі шостого поверху. Люди побачили прочинене вікно на шостому поверсі і зрозуміли – хлопець випав звідти.

Про таємниче падіння нічого від хлопця не почула й бригада швидкої допомоги. Та клубок розплутала записка, яку хлопець залишив у квартирі. Написав, що нікого не звинувачує, а стрибнути вирішив через фатальне кохання. І вистрибнув саме з вікна своєї колишньої дівчини Вікторії.

Не на камеру батьки хлопця зізнаються – коли син щойно розійшовся з дівчиною, то казав, що не хоче жити. Натомість сусіди родини розповідають, завжди бачили Влада привітним.

У лікарні ж кажуть – хлопець народився в сорочці. Падіння, радше, пом'якшили кущі й ґрунт. Попри те, що Влад має травму грудної клітки, забій легень і перелом кісток тазу, він зможе повернутися до нормального життя.

Про це повідомили сьогодні, 26 березня, на «Телеканалі новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів