1862 двірники прибирали хідники у Львові, – ЛМР

15:05 22 січня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: city-adm.lviv.ua

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради запевнила: «До роботи в усіх районах міста були залучені 1862 двірників».

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Ірина Маруняк повідомила сьогодні, 22 січня: «Прибирання міста від снігу продовжується. Зараз техніка і двірники працюють над очисткою від снігу хідників і внутрішньоквартальних доріг. Якщо проаналізувати роботу нашої техніки і двірників, то ситуація по очистці від снігу магістральних доріг станом на ранок була задовільною. Транспорт і електротранспорт вчасно виїхали на маршрути. Затримок не було, аварій також».

Чиновник також зазначила: «Щодо прибирання хідників, то вони ще в повній мірі не прибрані. Зараз техніка і двірники працюють над очисткою від снігу хідників і внутрішньоквартальних доріг. Їх прибиратимуть до кінця дня, адже це великий об’єм роботи».

Ірина Маруняк також розповіла: «На цей рік передбачені кошти на закупівлю техніки, зокрема тракторів, для прибирання хідників, щоб полегшити роботу нашим двірникам. Передбачено по 500 тисяч гривень для закупівлі по одному трактору для ШРП. Загально плануємо закупити п’ять тракторів. На наступний рік також будемо пропонувати закупівлю техніки».

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР також повідомила: «До роботи в усіх районах міста було залучено 1862 двірників. На сьогодні нам бракує 65 двірників. Тому всі, хто бажає, можуть зголошуватися до нас на роботу».

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів