18-19 квітня у Львові продовжать до кладовища маршрут автобуса №38

09:10 17 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lezo.in.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у вихідні посилять роботу громадського транспорту, який курсує до міських кладовищ.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 17 квітня, «Щоденному Львову»:

«В управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради повідомили, що, з метою покращення доїзду громадян до місць поховань близьких і родичів, у роботу міського пасажирського транспорту внесено зміни на вихідні дні, 18 та 19 квітня. Рух автобусів маршруту №38 «Університет імені Івана Франка – вулиця Зелена (туберкульозна лікарня)» продовжено від тублікарні до Сихівського кладовища.

На маршруті №1003 «Площа святого Теодора – село Збиранка (Голосківське кладовище)» кількість автобусів буде збільшена на дві одиниці і на вказаному маршруті працюватимуть чотири автобуси.  

На тролейбусному маршруті №11 (площа Петрушевича – Сихівське кладовище) кількість тролейбусів буде збільшено і на даному маршруті працюватимуть чотири тролейбуси. Також у вказані дні буде посилено контроль за роботою трамвайного маршруту №7, який забезпечує доїзд до Личаківського та Янівського кладовищ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів