1790 комунальників і 33 одиниці техніки прибирали Львів від наслідків негоди

09:20 19 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

18 серпня було оголошене для працівників комунальних служб Львова робочим днем для подолання наслідків негоди.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли, що за усіма адресами, де впали дерева, підтопило дорогу чи підвали будинків, намулило землі та листя – працюють комунальники та відповідна техніка. Вранці до роботи були залучені всі працівники львівських комунальних і шляхово-ремонтних підприємств.

Зокрема – 157 зі саночистки ШРП, 12 – з дорожніх служб шляхово-ремонтних підприємств, 67 – від підрядних організацій, 1554 двірники, 33 одиниці техніки. Загалом впали 10 дерев і були зафіксовані дев’ять місць просідання грунту.

У Шевченківському районі працювали 42 працівники шляхово-ремонтних підприємств і 45 працівників підрядних підприємств. Була залучена техніка – два підмітальні трактори, два екскаватори і ще п’ять інших машин.

Працювали також 191 двірник. Зафіксовано провалля біля колектора на вулиці Торф’яній, 21-23, його ліквідовують.

У Залізничному районі впали шість дерев, які вже прибрали. Працювали підмітальні трактори на вулиці Виговського, два трактори на Привокзальній, задіяно три самоскиди, 40 працівників шляхово-ремонтних підприємств і 235 – комунальних.

У Франківському районі працювали 18 людей шляхово-ремонтних підприємств і 310 комунальних, були задіяні шість одиниць техніки – два підмітальні трактори,  поливомиюча, автонавантажувач, самоскид, саночистка. Два повалені дерева вже порізали. Зафіксовано три провалля біля дощоприймачів на вулиці Глибокій (ліквідовують), на вулиці Нечуя-Левицького – біля водостічної труби, а на вулиці Сахарова, 48 – на тротуарі.

У Личаківському районі значних пошкоджень немає, служби чистять дощоприймачі. На вулиці Левандівській, 23 – провалля біля дощоприймача, його огородили, в понеділок будуть виконані роботи.

На вулиці Джерельній, 16 – провалля, сьогодні «Львівводоканал» обстежить причину провалу, в понеділок підрядник приступить до виконання робіт. На вулиці Городоцькій, 163 також є провалля. Франківський район залучає підрядну організацію для ліквідації наслідків негоди.

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали, що у Львові випали в п’ятницю 21,3 мм опадів – 28% від місячної норми, відтак, у ЛМРстворено координаційний штаб для ліквідації наслідків негоди.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів