16 січня голова Львівської ОДА прийматиме бійців 24-ї бригади

18:38 25 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: turka-rda.gov.ua

Олег Синютка ініціював обговорення проблем демобілізованих учасників війни на сході України за результатами їх загальних зборів, які відбулися 12 грудня.

«У суботу, 16 січня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрінеться з бійцями 24-ї окремої механізованої бригади, котрі боронили східні кордони нашої держави від російського загарбника», – повідомили сьогодні, 25 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Спільно з керівником області українські воїни зможуть обговорити усі нагальні потреби. Таку зустріч Олег Синютка ініціював за результатами загальних зборів демобілізованих учасників АТО, які відбулись 12 грудня.

Бійці 24-ї бригади скаржились на байдужість військового керівництва до їхніх проблем. Зокрема –стосовно видачі посвідчень учасників АТО та виплати винагород за успішно виконані бойові завдання.

Нагадаємо, що голова Львівської ОДА регулярно зустрічатиметься з демобілізованими учасниками АТО та членами їх сімей. Крім того, з початку року він окремо зустрінеться та поспілкується із воїнами АТО, які перебували у полоні бойовиків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів