Львів’янин втопився в озері на Пустомитівщині

09:05 12 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

11 червня, близько 17.00 у поліції отримали повідомлення, що в одному зі сіл Пустомитівський району втопився під час купання хлопець.

Про це поінформували в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Працівники поліції з’ясували, що у місцевому озері втопився 16-річний львів’янин. На його тілі видимих тілесних ушкоджень не виявлено».

Натомість в управлінні патрульної поліції Львівської області повідомили в середу, 12 червня: «Напередодні на вулиці Стрийській у селі Сокільники в Пустомитівському районі Львівської області трапилася невиправна біда. 16-річний хлопець загинув у водоймі. Патрульних викликав його друг. Він розповів, що посеред ставка в друга не вистачило сил і він пішов на дно. Коли патрульні прибули на місце, то побачили, що у водоймі плавали десятки дітей без жодного нагляду дорослих».

В управлінні патрульної поліції Львівської області також зазначили: «Батьки загиблого львів’янина не знали, що їх син поїхав на кар’єр. У цій водоймі купатися не можна. На місці працювали всі необхідні служби. Ми висловлюємо співчуття рідним хлопця. Закликаємо усіх батьків поцікавитися де проводять дозвілля їхні діти і з ким. Провести профілактичну бесіду. Допоможіть своїй дитині вибрати корисне заняття у вільний від навчання час, а також будьте для дітей прикладом у всьому!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів