13000 мешканців Борислава і Східниці на Львівщині – все ще без централізованого водопостачання

12:48 22 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Radiosvoboda.org

Як повідомили в неділю в прес-службі облдержадміністрації, станом на ранок 22 березня питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання водозабору «Рибник» не вирішено.

17 березня о 15:15 через заборгованість КП «Бориславводоканал» за спожиту електроенергію у розмірі близько 1,5 млн. грн перед ПАТ «Львівобленерго» був знеструмлений водозабір «Рибник», унаслідок чого тимчасово припинено централізоване водопостачання абонентів Борислава та адміністративно підпорядкованого його міськраді селища Східниця (близько 13 000 споживачів). До кінця доби забезпечення абонентів водою здійснювалося за рахунок накопичених резервів.

21 березня підвіз питної води проводився за графіком двома автоцистернами (по одній від КП «Бориславводоканал» та КП «Еко-місто»). Всього протягом доби підвезено 24 м3 питної води.

Станом на ранок 22 березня питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання водозабору «Рибник» не вирішено, централізоване водопостачання абонентів не відновлено. Про це повідомили сьогодні, 22 березня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів