13 листопада підтримають одноразовою грошовою допомогою 1240 незрячих львів’ян

22:58 12 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: nashaagasha.kz

У прес-службі ЛМР повідомили в середу «Щоденному Львову», що для виплати інвалідам по 300 гривень у бюджеті міста передбачили кошти в сумі 372 тисячі грн.

У прес-службі ЛМР повідомили в середу «Щоденному Львову», що 13 листопада підтримають одноразовою грошовою допомогою 1240 незрячих городян. Дослівно в повідомленні про це сказано так: 

«З нагоди відзначення Міжнародного дня незрячих (щорічно 13 листопада) управління соціального захисту Львівської міської ради виплатить одноразову матеріальну допомогу інвалідам по зору 1-ї та 2-ї груп – мешканцям м. Львова, які перебувають на обліку у відділах соціального захисту, у розмірі по 300 грн. кожному. Виплату проводитимуть згідно розпорядження міського голови. 

На ці потреби в бюджеті міста передбачили кошти в сумі 372 тис. грн. В.о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин розповів також:

«Світ незрячої людини – це світ постійної боротьби з обставинами, з існуючими бар’єрами та уставленими стереотипами. 13 листопада – це день, який несе до суспільства сигнал про становище людей, які потребують нашої підтримки, розуміння і сприяння у створенні максимально комфортних умов перебування їх у соціумі. Власне цей день, як заклик до єднання усіх ланок суспільства навколо вирішення проблем незрячих».

Довідка

Рішення про відзначення Міжнародного дня незрячих (13 листопада) прийняте Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Цю дату обрано в честь народження 13 листопада 1745 року у Франції Валентина Гаюї – відомого педагога, засновника Паризьких і Петербурзьких шкіл і підприємств для незрячих».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів