13 листопада мешканці Новояворівська погрожують перекрити трасу міжнародного значення

19:33 10 листопада 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: 4studio.com.ua

Таке станеться, якщо до цього часу в місті не відновлять подання тепла у квартири мешканців та установи. Ультиматиму прозвучав сьогодні на віче у Новояворівську, куди зібралися обурені холодом у домівках, державних та громадських установах новояворівчани.

Трансляція про цю подію відбуваласяна сторінці Мій Новояворівськ у Facebook.

Близько 17.00 кілька десятків людей також перекривали трасу міжнародного значення Львів-Краковець, неподалік Новояворівська. Майже пів години люди ходили по пішохідному переході і час від часу пропускали автомобілі. Цю інформацію підтвердили ZAXID.NET в прес-службі Нацполіції Львівщини.

На віче до протестувальників прийшов міський голова Новояворівська, Василь Муравель. «Зі своєї сторони я вимагаю, щоб область працювала разом з Кабінетом Міністрів, але вплинути на них я теж не можу», - сказав на віче Василь Муравель. Також посадовець повідомив, що у вівторок 12 листопада у місті скличуть позачергову сесію міської ради, на якій будуть обговорювати зрив опалювального сезону і можливість його відновлення.

Нагадаємо, 8 листопада ЛОДА офіційно оголосила надзвичану техногенну ситуацію.у Новому Роздолі та Новояворівську, де не працюють Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ, які мають забезпечувати міста теплом. 

Обидві теплоелектроцентралі належали фірмам братів Ярослава та Богдана Дубневичів ТОВ «Енергія-Новояворівськ», ТОВ «Енергія-Новий Розділ» та ТОВ «Енергія».

Торік Новояворівська та Новороздільська теплоелектроцентралі у Львівській області перейшли під тимчасове управління Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманих від корупційних та інших злочинів.

Детективи НАБУ розкрили велику корупційну схему в сфері енергетики, розкрадання газу у НАК "Нафтогаз України" на 1,4 млрд гривень. 

Було прийнято рішення про арешт активів та передачу їх у тимчасове управління АРМА.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів