13 грудня у Львові ліквідують дві перешкоди для транспорту

19:26 25 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: stadion.lviv.ua

Для його проїзду сподіваються відкрити вулицю Городоцьку (на фото) й перехрестя вулиць Генерала Чупринки, Бандери та Вербицького.

Як розповів сьогодні, 25 листопада, прес-службі ЛМР міський голова Львова, на цих об’єктах завершили земельні роботи, але ще триватимуть ще роботи з брукування. Дослівно ж Андрій Садовий розповів із цього приводу:

«Ми по основних роботах по дорогах вийшли зі земельних робіт. Все забетоновано. Це гарантія, що, не зважаючи на складності погоди, вулиці Бандери, Чупринки й Вербицького ми завершимо і на вулицч Городоцькій також завершимо роботи.

Там залишилось брукування, а це можна робити навіть у таку, не зовсім хорошу погоду. Головне, що ми повністю вийшли зі земельних робіт.

Ми плануємо основний об’єм робіт завершити наприкінці цього місяця. З початку грудня, залежно від погоди, до 10 днів дорога має відстоятись. Думаю, на 13 грудня вулицю Городоцьку й перехрестя вулиць Генерала Чупринки, Бандери та Вербицького зробимо проїзними».

Як повідомляв «ЩЛ», перехрестя вулиць Генерала Чупринки, Бандери й Вербицького закрили для проїзду транспорту 18 жовтня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів