12 дітей травмувалися внаслідок ДТП на Львівщині

09:00 5 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

31-річний іноземець виїхав 4 вересня о 20.50 за кермом автомобіля «Мерседес Віто» на смугу зустрічного руху траси «Київ-Чоп» між селами Дідилів та Банюнин у Кам’янка-Бузькому районі, де зіткнувся з автобусом «Неоплан» та легковиком «Фольксваген Джета».

Про це повідомили в четвер, 5 вересня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Водій «Мерседеса» загинув від отриманих травм на місці події. На момент автозіткнення в автобусі перебували 49 дітей і двоє дорослих із Чернігівській області тадвоє водіїв віком 53 та 66 років із Чернігова».

«Унаслідок ДТП із тілесними ушкодженнями госпіталізовано 12 дітей віком 10-12 років, та обох водіїв автобуса. 22-річний водій «Фольксвагена» з Буська не постраждав», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації уточнили: «Сталося зіткнення автобусу «Neoplan», який слідував за маршрутом «Чернігів-Краків» (в автобусі перебували 49 осіб, у тому числі – 45 дітей), мікроавтобуса «Mercedes Vito» та легкового автомобіля “Volkswagen Jetta”. Внаслідок ДТП водій автомобіля «Мерседес-Віто» громадянин Німеччини 1988 року народження, від отриманих травм помер на місці події, 11 людей, у тому числі – дев’ятеро дітей отримали травми та були госпіталізовані до лікувальних закладів Львова. Решту пасажирів автобусу тимчасово розміщено в готелі «Каро» в Лапаївці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів