12 березня планують закрити на ремонт частину вулиці Промислової у Львові

10:00 10 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як конкретизували у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у четвер на ремонт планують закрити частину вулиці Промислової – на ділянці від Волинської до вулиці Хмельницького, при цьому будуть внесені зміни у рух трамвайного маршруту №6.

У прес-службі ЛМР передали в вівторок «Щоденному Львову», що з 12 березня на ремонт планують закрити частину вулиці Промислової на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Хмельницького. Як повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, наступним етапом буде закриття вул.Б.Хмельницького на ділянці від Донецької до Гайдамацької, а потім на ремонт закриють і Гайдмацьку. Він також розповів:

«На вулиці Гайдаміцькій буде замінено і каналізаційний колектор. Вулиці ремонтуємо в рамках співпраці з ЄБРР.

Буде виконаний капітальний ремонт дорожнього покриття, хідників, влаштовано зовнішнє освітлення. Плануємо виконати роботи впродовж 7 місяців.

Це останні лоти в рамках проекту з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж 2-го та 6-го трамвайних маршрутів. Вартість робіт складає 4 млн євро».

Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, на час ремонту будуть внесені зміни у рух трамвайного маршруту №6. Так, з 12 березня трамваї №6 курсуватимуть вулицями Чернівецькою, Городоцькою,  Хмельницького, Замарстинівською й Торф’яною.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів