11 вересня у Львові відкриють інформаційний центр щодо навчань військовій справі (відео)

09:51 8 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: theministryofdefence.ua / facebook.com

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову»в прес-службі міськради, на площі Ринок можна буде записатись на відповідні заняття з військової справи та надання першої медичної допомоги.


Відео: Espreso.TV

Як передали в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, міський голова Андрій Садовий повідомив під час прямого ефіру на одному з телеканалів: 

«Уже в п’ятницю на площі Ринок буде відкрито Центр, де кожен охочий зможе отримати інформацію щодо навчань військової справи та надання першої медичної допомоги. Також у Центрі можна буде записатись на відповідні заняття.

У першу чергу, навчання проходитимуть працівники великих підприємств міста. Кожен чоловік повинен вміти захистити свою сім’ю, своє місто, повинен вміти користуватись зброєю. Кожен чоловік і жінка повинні вміти надати першу медичну допомогу.

Ми маємо сусідів, яких нам Бог послав. Ми їх не змінимо. Якщо подивитись нашу історію, то в 20 столітті були насильницькою смертю вбиті кожен другий чоловік і кожна четверта жінка. 

Хочеш миру – готуйся до війни. Тому всі повинні мати певні навики. Що ми для цього робимо? Є наші військові кафедри, ми з ними домовились про навчальні програми. Це будуть експрес-навчальні програми, щоб люди могли мати перші навики. 

Є війна. Ворог буде поважати нас тоді, коли ми будемо сильними. Відповідні навчальні курси будуть тривати.

З п’ятниці ми на площі Ринок відкриємо Центр, який буде інформувати і певні навики можна буде отримати там. Будуть формуватись групи, зокрема, і по підприємствах нашого міста. Охочі також зможуть записуватись, але ми повинні будемо перевірити людей, щоб не було непередбачуваних ситуацій.

Важливо, аби ми не розслабились. Кожен чоловік, який живе у Львові, повинен мати елементарні навики самозахисту, повинен вміти користуватись зброєю. Дай Бог, щоб у житті це ніколи не знадобилось. Якщо говорити про медичну допомогу, це дуже важливо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів