16 людей травмувалися внаслідок зіткнення п’ятьох автомобілів на дорозі «Львів-Тернопіль»

11:20 9 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Водій вантажівки «ГАЗ» зі селища Красне Буського району пригальмував 8 червня близько 18:00 на автодорозі «Львів-Тернопіль» на вулиці Об’їзній у Золочеві, в результаті чого керований ним автомобіль занесло на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes-Benz» під керуванням тернополянина.

Про це повідомили в неділю, 9 червня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «В подальшому вантаж автомобіля «ГАЗ» (200-літрова бочка) випав з борту й пошкодив автомобіль «Chevrolet Captiva» зі Житомирської області, автомобіль марки «Honda CR V» під керуванням жителя Збараж та автомобіль «Opel Combo» під керуванням жителя Волочиська. Внаслідок ДТП 11 людей були травмовані й доставлені до Золочівської центральної районної лікарні.

«Унаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали водії «Мерседеса» та «Опеля», а також 12 пасажирів мікроавтобуса віком 38-67 років, мешканці Київської, Одеської, Запорізької, Донецької, Полтавської, Харківської областей та міста Тернопіль. Також травми отримали пасажир «Опеля», 47-річний мешканець Хмельниччини, та пасажир «ГАЗу», 48-річний житель Буського району», – поінформували натомість у Головному управлінні поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів