11 квітня не буде водопостачання в частині Шевченківського району Львова

17:58 10 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Як пояснює в четвер прес-служба міської ради – перекладатимуть водогін на вулицях Мазепи й Замарстинівській.

Прес-служба міської ради повідомляє сьогодні, 10 квітня, що в зв’язку з аварійно-відновлювальними роботами на водогоні на вулицях Мазепи й Замарстинівській, завтра, 11 квітня, з 9:00 до 21:00 буде припинено водопостачання Шевченківського району, обмеженого вулицями Пилипа Орлика, Мазепи, Замарстинівською, Варшавською, Райніса, Шполянською, Інструментальною, Хвильового й Мазепи. Натомість водопостачання інших вулиць Шевченківського району буде здійснюватися з пониженим тиском.

Головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Олекса Макогін повідомив також: «Сьогодні водопостачання Шевченківського району ми не припиняли, оскільки під час ремонту водогону на вулиці Мазепи довелося змінити технічне рішення та перенести основний об’єм робіт на завтра. Ми плануємо замінити ділянку магістрального водогону під проїжджою частиною дороги. Однак рух транспорту припиняти не будемо». 

Відтак ЛМКП «Львівводоканал» просить мешканців створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням аварійних робіт. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів