10-річну дитину і двох молодих людей збили на пішохідному переході

11:17 4 січня 2021 р.

Фото до новини

3 січня на автодорогах Львова та області сталось 2 дорожньо-транспортні пригоди. В обидвох випадках – наїзди на пішоходів. Травмовано троє осіб.

Про це інформує поліція Львівшини, пише DailyLviv.

О 10.30 на перехресті вулиць Хуторівка-Хоткевича у Львові водій автомобіля «Пежо», 42-річна львів’янка, на нерегульованому пішохідному переході здійснила наїзд на 17-річну жительку Львова та мешканця Дублян віком 20 років. Обидвоє пішоходів отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Близько 18.40 на автодорозі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» у Жовківському районі водій автомобіля «Ауді», 28-річний мешканець району, скоїв наїзд на 10-річного хлопчика, який переходив проїзну частину в межах пішохідного переходу. Внаслідок наїзду неповнолітній пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

В обидвох випадках слідчі відкрили кримінальні провадження ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Поліцейські розслідують обставини ДТП.

На Львівщині водій-іноземець скоїв смертельний наїзд на пішохода

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів