10% паркувальних місць у центрі Львова – для інвалідів

15:15 24 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді нагадали: «На паркувальних майданчиках у центральній частині міста передбачено 10% місць для безкоштовного паркування транспортних засобів людей з інвалідністю».

Про це повідомили сьогодні, 24 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також конкретизували: «У Львові затверджено дві зони паркування: перша зона – центральна частина міста; друга зона – інша частина міста, яка не входить до першої зони. Паркування машин у цих зонах платне. На спеціально обладнаних майданчиках (закриті зони паркування) на вул. Валовій та вулицях: Вірменська, Театральна, Лесі Українки та Низький Замок плата здійснюється через в’їзний/виїзний термінали. Тариф – вісім гривень за годину готівкою або за допомогою банківської картки».

«На майданчиках, відведених для паркування в межах проїзних частин вулиць першої зони, плата за паркування здійснюється через паркувальні автомати. тариф – шість  гривень за годину. На таких майданчиках передбачено можливість оплати за допомогою мобільного додатку «Приват 24». У другій зоні паркування встановлено тариф 2 грн. за годину паркування. На кожному майданчику для паркування обов’язково облаштовуються місця для паркування транспортних засобів осіб з обмеженими фізичними можливостями або осіб, які їх перевозять, в обсязі 10 відсотків загальної кількості паркомісць, але не менш як одне місце», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради та опублікували перелік місць для паркування транспортних засобів в центральній частині міста, зокрема для паркування транспортних засобів осіб з обмеженими фізичними можливостями, або осіб, які їх перевозять.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів