10 червня розпочнуть повертати львів’янам гарячу воду, – ЛМР

13:34 10 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: korupciya.com

Мешканці Сихова, у зв’язку з заміною теплової мережі, отримають гаряче водопостачання з наступного тижня.

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», сьогодні розпочинають роботи з відновлення подачі гарячої води. Однак, мешканці Сихова, у зв’язку з заміною теплової мережі, отримають гаряче водопостачання з наступного тижня», – повідомили сьогодні, 10 червня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«За словами тепловиків, сьогодні розпочинають з роботи з відновлення подачі гарячої води, а саме відновлюють роботу об’єктів теплопостачання, які були зупинені на час проведення гідравлічних випробувань. У ЛМКП «Львівтеплоенерго» розповіли:

«Після гідравлічних випробувань було виявлено 83 великих пориви та більше 100 поривів менших розмірів. Це змусило відтермінувати час відновлення гарячого водопостачання.

Сьогодні ми розпочинаємо роботи з відновлення подачі гарячої води в усі райони, які обслуговуємо, крім Сихова, де ще триває заміна магістральної теплової мережі в районі Верхнього Шувару. Оскільки це великий обсяг робіт, адже одночасно тривають роботи в усіх районах, більша частина мешканців отримає гарячу воду завтра на ранок, частина може отримати вже сьогодні ввечері».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів