1 січня на Львівщині вже погасили чотири пожежі

15:20 1 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті прес-служби Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, рятувальники ліквідували займання в Радехівському й Кам’янка-Бузькому районах та в Жовква й Самборі.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в четвер, що 1 січня на Львівщині вже погасили чотири пожежі. У повідомленні також конкретизують:

«1 січня о 00:21 надійшло повідомлення про пожежу в господарстві в селі Йосипівка Радехівського району. Вогнем знищено 1 т соломи. Пожежу ліквідовано о 00:59.

1 січня о 00:29 надійшло повідомлення про пожежу в цегляній господарській будівлі в селі Колоденці Кам’янка-Бузького району. Вогнем знищено дах на площі 75 кв. м. та 2 т соломи. Пожежу ліквідовано о 02:01.

1 січня о 00:38 надійшло повідомлення про пожежу в господарстві на вулиці Ярослава Мудрого в м. Жовква Внаслідок пожежі вогнем знищено 2 т сіна. Пожежу ліквідовано о 01:05.

1 січня о 06:30 надійшло повідомлення про пожежу в пластиковому контейнері для сміття на вулиці Коновальця в м. Самборі Вогнем знищено два пластикові контейнери. Пожежу ліквідовано о 06:37».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів