Зірки НХЛ проведуть майстер-класи на Львівщині

20:05 2 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/galhockey

«Канадські друзі хокею в Україні» у Вінніпезі й «Галицькі Леви» запевнили, що зірки НХЛ Вейн і Дейв Бабичі вирушать до Львова у вівторок, 6 листопада, провести серію майстер-класів для вихованців дитячо-юнацької спортивної школи ХК «Галицькі Леви».

Про це повідомили на сайті хокейного клубу «Галицькі Леви», де також розповіли: «7 листопада відомі колишні хокеїсти мають прибути до міста Лева, після чого вони відправляться до Новояворівська. Вейн і Дейв Бабичі виросли в Едмонтоні (провінція Альберта, Канада).

«Брати Бабичі будуть гостями другого етапу Карпатської молодіжної хокейної ліги у віковій категорії U-19, який з 9 до 11 листопада буде приймати Новояворівськ». Одразу після турніру брати Бабичі проведуть триденні майстер-класи для юних вихованців ХК «Галицькі Леви», – поінформували також «Галицькі Леви».

Вейн Бабич запевнив: «Ми завжди зацікавлені в тому, щоб передати наші знання про гру, в яку ми любимо грати».

«Брати Бабичі планують також відвідати Броди, щоб побачити батьківщину своїх предків та громаду міста. Вейн Джозеф Бабич – канадець українського походження, відомий в минулому хокеїст НХЛ. В його активі виступи за команди НХЛ «Сент-Луїс», «Піттсбург Пінгвінс», «Квебекс Нордікс» та «Гартфорд Вейлерс», – розповіли також «Галицькі Леви».

Дейв Майкл Бабич провів 19 сезонів в Національній хокейній лізі. В НХЛ виступав за хокейні колективи «Вінніпег Джетс», «Хартфорд Уейлерс», «Ванкувер Кенакс», «Філадельфія Флаєрс» і «Лос-Анджелес Кінгс». Учасник матчу «Всіх зірок» у 1983 та 1984 роках. Молодший брат Вейна Бабича», – повідомили також «Галицькі Леви».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів