Юніорський чемпіонат України з кульової стрільби пройде у Львові

15:00 6 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

10-16 квітня в спортивно-стрілецькому комплексі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту міністерства оборони України на вулиці Клепарівській, 39а у Львові виборюватимуть нагороди відкритого чемпіонату України зі стрільби кульової серед вихованців ДЮСШ вікової групи 1995 року народження й молодших.

Про це повідомили сьогодні, 6 квітня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Цьогоріч на участь у змаганнях очікується рекордна кількість спортсменів – понад 300 кращих молодих спортсменів країни, що представлятимуть збірні команди 16 областей України, в тому числі – збірні Донеччини й Києва. Національний чемпіонат є одним з етапів відбору кандидатів до складу збірної команди України, що братиме участь в Кубку світу серед юніорів (21-29 червня, Зуль, Німеччина)».

«Початок урочистої церемонії відкриття змагань – 10 квітня о 16 30. Початок змагань – щоденно о 10 00. Змагання триватимуть до 16 квітня», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів