Якби Львів реалізував пенальті, то привіз би з Полтави очко (відео голів)

18:32 11 квітня 2021 р.

Фото до новини

Господарів поля врятував воротар.

У 21 турі Favbet ліги сезону 2020/2021 ПФК «Львів» на виїзді зустрічався з ФК «Ворскла» (Полтава). Про це Dailylviv повідомляє за матеріалами інформаційної служби ПФК «Львів».

У поєдинку першого кола львів’яни на домашній арені мінімально переграли полтавців (1:0), які на той час були фаворитами у зустрічі. Та перемога стала для львів'ян історичною: команда перервала безвиграшну серію, яка тривала аж 19(!) поєдинків.

Відкрити рахунок голам у сьогоднішньому матчі львів'яни мали нагоду першими. На 14-й хвилині недільного матчу арбітр Балакін призначив пенальті у ворота "Ворскли", але Алваро не зумів його реалізувати. Перший тайм закінчився м- 0:0.

А на 47 хвилині «Ворскла» повела у рахунку. Полтавці організували масовану атаку, м’яч у штрафному майданчику львів’ян опинився у ногах Кане і той з близької відстані розстріляв ворота Ільющенкова. На 50 хвилині малієць виступив у ролі асистента, видавши класний пас з глибини на Кулача - 2:0. 

Після другого забитого м’яча «Ворскла» темп зменшила, вважаючи за потрібне взяти м’яч під свій контроль. «Львів» діяв на контратаках. Починаючи з 61 хвилини, «синьо-золоті леви» стали грати з двома нападниками. На 73 хвилині гості відновили інтригу у матчі. Після подачі з кутового від Фране дальню стійку ударом головою вдало замкнув Довгий. Більше голів до фінального свистка жодна з команд не забила - 2:1.

"Ніхто не може знати, який був би результат, якби відзначився Альваро. По завершенні матчу можна казати все, що завгодно. Звісно, незабитий пенальті десь повпливав на команду. Втім, з таким стресом хлопці впоралися, і перший тайм виглядали дуже навіть достойно. Щодо епізоду з пенальті, то скажу, якщо воротар витягує пенальті, то варто казати, перш за все, про майстерність голкіпера", - сказав головний тренер Львова Анатолій Безсмертний після матчу.

Favbet ліга. 21 тур

11 квітня. 14:00

м. Полтава. Стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського

Арбітр матчу: Микола Балакін (Київська обл.)

Асистенти арбітра: Ігор Дебенко (Івано-Франківськ), Олександр Дашко (Київська обл.)

Четвертий арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)

Спостерігач арбітражу: Володимир Петров (Харків)

Делегат УАФ: Андрій Таран (Київська обл.)

«Ворскла» – «Львів» – 2:1 (0:0)

Голи: Кане, 47, Кулач, 50 – Довгий, 73

Попередження: Якубу, 14, Кане, 32, Скляр, 90 – Махмутовіч, 8, Фране, 27, Грисьо, 28

Нереалізований пенальті: Алваро, 15 (воротар)

«Ворскла»: Різник, Яворський, Чеснаков (к), Якубу (Сапай, 90+3), Пердута, Скляр, Луїзао (Альюн, 46), Тілль, Кане (Челядін, 82), Степанюк, Кулач (Кравчук, 90+4)

Запасні: Ткаченко, Сємілєт, Ребенок

Головний тренер: Юрій Максимов

«Львів»: Ільющенков, Махмутовіч (к), Брікнер (Довгий, 61), Бусько (Лобай, 82), Грисьо (Сабіно, 82), Семенів (Ременяк, 67), Романчук, Якімець, Алваро (Ренан, 61), Фране, Нич

Запасні: Костик, Захарків, Міхоубі, Крушинський

Головний тренер: Анатолій Безсмертний

Полтавська "Ворскла" з 34 очками закріпила за собою 5 сходинку турнірної таблиці УПЛ, а "Львів" залишився на 12 місці, маючи у своєму активі 15 залікових балів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів