Винниківський «Рух» переміг одинадцятого суперника

20:00 16 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: fcruh.com

Команда Романа Гданського святкувала перемогу з рахунком 5:1.

«Рух» (Винники) – «Арсенал-Київщина» (Біла Церква) – 5:1 (4:1)

Друга ліга. 14 тур. Стадіон імені Богдана Маркевича, 500 глядачів

«Рух»: Дяченко, Романюк, Федорів, Чучман, Баглай (Дмитрух, 60), Кікоть (к), Г. Баранець (Садоха, 72), Б. Баранець, Козловський (Панасюк, 43), Іванов, Омельченко

«Арсенал-Київщина»: Романов (Желізко, 80), Піскун, Литвиненко, Червінський, Химинич, Шелюк, Чернецький (Пасечнюк, 66), Пархоменко, Ващенко (Сьомін, 75), Бреус, Зоря

Голи: Омельченко, 8, 86, Козловський, 31, 40, Борис Баранець, 45+1 (пен.)

Попередження: Кікоть, 79, Дмитрух, 81 – Литвиненко, 7, Зоря, 60

Вилучення: Піскун, 45+1 (фол останньої надії)

Винниківський «Рух» розгромив удома білоцерківський «Арсенал-Київщину», зробивши собі серйозний гандикап у рахунку ще до перерви – 4:1. Не залишив свін воєму супернику жодних шансів на позитивний результат і у другій 45-хвилинці – команда Романа Гданського святкувала перемогу з рахунком 5:1.

По два голи на свій рахунок у цьому матчі записали Олексій Омельченко та Святослав Козловський. Ще один гол з пенальті провів Борис Баранець.

Дощова погода у день матчу явно відлякала винниківських вболівальників. Хоч і через негоду чи не вперше у цьому сезоні стадіон імені Богдана Маркевича не був заповнений вщент, однак ті, хто не прийшли на футбол, ймовірно шкодуватимуть, оскільки пропустили цілу зливу голів. Особливо у першому таймі, коли гравці «Руху» та гості на двох забили аж п’ять голів.

З перших хвилин поєдинку гравці «Руху» захопили ініціативу і одразу вказали супернику хто є господарем поля. Неозброєним оком було помітно, що команда будь-що прагне забити швидкий гол і розвинути свій успіх.

Якщо з першим завданням «блакитні» впоралися на відмінно, то розвинути свій успіх одразу не вдалося. На швидкий гол Олексія Омельченка у гравців з Білої Церкви знайшлася дуже достойна відповідь.

Причому якщо в матчі минулого туру Омельченко забив на восьмій секунді, у цьому матчі – на восьмій хвилині. Скориставшись відмінним пасом від Григорія Баранця, він не залишив шансів воротарю суперника.

Дещо схожий гол Олексій забив у ті ж ворота у матчі першого туру – коли «Рух» з рахунком 6:0 розгромив маріупольський «Іллічівець-2». Тоді після швидкого голу Омельченка рахунок у підсумку виявився розгромним. Ситуація в якійсь мірі повторилася і в поєдинку з білоцерківським «Арсеналом».

Здавалося б, після швидкого взяття воріт гра заспокоїться – гравці «Руху» на класі зможуть й надалі розвивати свої атаки і рано чи пізно зміцнять свою перевагу у рахунку. Втім, не сталося так, як гадалося.

Стандарт на половині поля «Руху» завершився голом у ворота господарів. Денис Бреус скористався позиційною помилкою захисників «Руху» і пробив мимо Олександра Дяченка – 1:1 уже на 18-й хвилині першого тайму.

При нічийному рахунку «Рух» знову домінував на полі, знову господарі намагалися щось створити біля воріт суперника, однак бракувало останнього пасу чи влучного удару по воротах. Лідерські якості вдалося проявити півзахиснику Козловському.

Святослав спочатку реалізував побачення з воротарем суперника, а через кілька хвилин скористався помилкою воротаря суперника на виході і оформив дубль. На жаль, цей гол Святослав забив ціною ушкодження, зрештою, через яке так і не зміг продовжити цей поєдинок.

При рахунку 3:1 стало уже значно спокійніше «Рух» –був ближчий до четвертого голу в чужі ворота, аніж до другого у власні. Якщо відверто, то «каноніри» рідко переходили на частину поля «Руху», однак коли це робили, то моментами було гостро. Особливо тоді, коли гості втікали в контратаки.

До завершення тайму гравці «Руху» ще раз заспокоїли своїх вболівальників. Крапку результативного першого тайму поставив Борис Баранець, який реалізував пенальті.

У другому таймі команди уже відверто догравали поєдинок. «Арсенал-Київщина» не міг забити та створити бодай щось, а гравцям «Руху» забивати уже не було потрібно.

До слова, гості цей поєдинок догравали уже у меншості. За фол останньої надії матч для своєї команди достроково наприкінці першого тайму завершив Євген Піскун.

Маючи комфортну перевагу у три голи, «Рух»  грав уже в своє задоволення. Рахунок неодноразово міг ставати більшим, аніж 4:1, однак усі свої моменти «Рух» не реалізовував.

Крапку у матчі вдалося поставити тому гравцю, який у цьому матчі і все розпочав. Нападник Олексій Омельченко забив головою на 86-і хвилині після подачі з флангу від Віталія Романюка.

У підсумку 5:1 – у цьому матчі усе здебільшого відбулося за сценарієм «Руху», який переміг впевнено, переконливо й ще міцніше адаптувався вгорі турнірної таблиці. Для нього це була 11 перемога у другій лізі. Про це повідомили на сайті винниківського «Руху».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів