Винниківський «Рух» здобув десяту перемогу (відео)

11:30 9 жовтня 2016 р.

Фото до новини

Олексій Омельченко влучив у ворота «Інгульця-2» на восьмій секунді матчу.

Футболісти винниківського «Руху» здобули Петровому в Кропивницькій області десяту перемогу в другій лізі чемпіонату України. Причому на виїзді й над конкурентом у боротьбі за підвищення у класі – «Інгульцем-2» . 

Провівши фантастичний перший тайм, у якому «Рух» забив супернику три «сухі» голи, підопічні Романа Гданського зберегли здобуту перевагу й другій 45-хвилинці. В одному з найкращих виїзних матчів сезону «Рух» переміг суперника з рахунком 3:1.

Матч «Інгулець-2» – «Рух» може без перебільшень ввійти в історію не тільки українського, а й світового футболу. Як це не дивно, але нападник «Руху» Олексій Омельченко забив гол, уявіть собі, на восьмій (!!!) секунді матчу.

Гравці «Руху» розіграли м’яч з центру поля, Григорій Баранець віддав діагональ на Баглая, той в дотик скинув м’яч на Омельченка, а той випередив захисника і пробив повз воротаря. Що не кажіть, але в історії світового футболу таких швидких голів не так багато. У такий старт матчу, а щонайголовніше у гол на восьмій секунді матчу, мабуть, не повірив би ніхто перед стартом цього поєдинку…

Ще одна приємна новина для вболівальників «Руху» надійшла уже на сьомій хвилині поєдинку. Баглай своєю передачею у штрафному майданчику знайшов Григорія Баранця, а той заробив пенальті. З «точки» влучно пробив Володимир Бідловський.

При рахунку 2:0 на користь «Руху» гра дещо заспокоїлася. Втім, у першому таймі команду Романа Гданського годі було зупинити. Наприкінці першої 45-хвилинки «Рух» провів третій нокдаун для суперника. У третьому взятті воріт знову взяв участь Андрій Баглай. Цього разу Андрій асистував Ярославові Кінашу. Останній замкнув передачу з флангу й довів рахунок до 3:0.

Перерва для команди «Інгулець-2» у першому таймі була, як гонг для боксера, який відверто «поплив». «Рух» повністю переграв суперника за усіма компонентами гри і цілком справедливо вигравав у рахунку з різницею у три голи.

«Інгулець-2» таки зміг прийти до тями після перерви. Зусиллями Олександра Мішуренка на початку другого тайму один гол господарі відіграли. Що найголовніше, суперник «Руху» після цього взяття воріт повірив у свої сили і з усіх сил побіг в атаку. «Інгулець-2» почав діяти агресивніше і з кожною зіграною хвилиною почав довити своїм вболівальникам, що перший тайм – це прикра випадковість та непорозуміння.

Гравці «Руху» прийняли таку гру суперника. Гості з Львівщини у другому таймі уже більше захищалися. Все-таки перевага у два голи дозволяла гравцям «Руху» грати від захисту і на контратаках. В одній з них Святослав Козловський міг більше витискати зі свого моменту, проте реалізувати його не зміг.

Чим менше часу залишалося до фінального свистка арбітра, тим більшою та потужнішою ставала навала «Інгульця-2». Десять хвилин команда господарів грала навіть у більшості, оскільки за другу жовту картку з поля був вилучений захисник Володимир Бідловський.

З навалою «Інгульця-2» «Рух» таки впорався. Прекрасно провівши перший тайм матчу, підопічні Романа Гданського на класі довели матч до логічної перемоги у другому таймі. У Петровому в Кропивницькій області, «Рух» здобув свою десяту перемогу у чемпіонаті другої ліги, зробив ще один крочок до виходу до першої ліги, а також з хорошим настроєм команда буде готуватися до матчу про «Арсенала-Київщини» з Білої Церкви. Цей матч відбудеться у Винниках на стадіоні імені Богдана Маркевича у суботу, 15 жовтня.

Про це розповіли в прес-службі ФК «Рух»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів