Воротар «Карпат» заробив вилучення після закінчення матчу у Маріуполі

13:25 10 листопада 2019 р.

Фото до новини

Голкіпер львівських «Карпат» після завершення гри з «Маріуполем» – 2:2 – у рамках 14-го туру УПЛ у підтрибунному приміщенні побачив перед собою червону картку за образливий жест убік уболівальників.

"Так, я дійсно показав середній палець, але цей жест я адресував товаришеві, а не уболівальникам. Ще до матчу ми посперечалися з ним, що "Карпати" у матчі з "Маріуполем" не програють. Тому, коли нашій команді вдалося вирвати нічию у складному поєдинку на останніх секундах, я на емоціях показав йому середній палець. Суддя вирішив, що я цим жестом відповів на нецензурну лайку з боку уболівальників. Таким чином, я й побачив перед собою цю червону картку", – сказав Кудрик у коментарі виданню Footboom.

Нагадаємо, вчора, 9 листопада, львівські "Карпати" у матчі 14-го туру української Прем’єр-ліги по ходу матчу поступались "Маріуполю" з рахунком 0:2. Однак на 59-й хвилині Назарина один гол відквитав, а на четвертій доданій хвилині львів’яни заробили пенальті і одинадцятиметровий впевнено реалізував той же Назарина, зрівнявши рахунок у матчі.

Про це повідомив сайт Футбол-24

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів