Власник львівських «Карпат» погрожує не фінансувати їх (доповнено відеосюжетами)

15:05 24 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: stadion.lviv.ua

Петро Димінський знову почав шантажувати владу міста, вимагаючи від неї передачі його клубу 17 гектарів землі.


Відео: tvzikua

Почесний президент ФК «Карпати» Петра Димінський заявив вчора ввечері на брифінгу – оскільки утримання «Арени-Львів» обходиться в близько 20 мільйонів гривень у рік, то для того, аби грати там, його футбольному клубу потрібно перенести туди всю інфраструктуру. Відтак він додав, що ФК «Карпти» готовий на такий крок у разі, якщо міська влада передасть йому 17 гектарів землі у Львові, «які обіцяли раніше».

За його словами, цю землю ФК «Карпати» планують використати для розбудови інфраструктури, щоб пізніше можна було заробити гроші та вкласти у розвиток клубу. Почесний президент «Карпат» заявив також, що він вкладає щороку в цей футбольний клуб по 5-6 мільйонів доларів, однак вони йому не повертаються.

Відтак Петро Димінський стверджує – якщо цей футбольний клуб не матиме інвестиційної привабливості, то з наступного сезону він може припинити фінансування «Карпат». Втім, заявляє він про це вже далеко не вперше.

Стосовно ж зарплати футболістам, то, на думку Димінського, у такій команді як «Карпати», вона повинна бути адекватною та не перевищувати 10 тисяч доларів. А щодо трансферів, які львів'яни провели влітку, то Димінський поділився такою інформацією:

«За Павла Ксьонза «Металіст» запропонував три мільйони доларів. Лукаса віддали в оренду за 800 тисяч доларів. Ігор Худоб'як відправився в оренду до «Ростова» за 200 тисяч доларів. Леван Кенія став гравцем німецької «Фортуни» за 400 тисяч доларів».

Про це інформує у вівторок «football24.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів