Веслувальники зі Львівщини – абсолютні чемпіони світу

16:45 24 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Команда «Отаман» з Львівщини стала абсолютним чемпіоном світу в категорії «Premier mix».

Про це повідомили у вівторок, 24 липня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «17-22 липня 2018 року, в Угорщині тривав клубний чемпіонат світу з драгонботу. В його межах спортивний клуб «Отаман» із Львівщини виборов велику кількість медалей різного ґатунку».

«Як повідомили управлінню фізичної культури та спорту ЛОДА тренери спортивного клубу «Отаман», команда стала абсолютним чемпіоном світу в категорії «Premier mix» на дистанції 200, 500 та 2000 метрів. Натомість в категорії «Senior A» екіпаж клубу «Отаман» виборов «срібло» на дистанції 500 метрів та бронзу на дистанції 2000 метрів, а у категорії «Senior A mix» здобули дві срібні нагороди на дистанціях 200 та 2000 метрів», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Окрім цього, в категорії «Premier Open», львівські «Отамани» здобули також два «срібла» на дистанції 200 і 500 метрів. Всього команда спортивного клубу «Отаман» із Львівщини виборола у різних категоріях і дистанціях чотири золотих, п’ять срібних та одну бронзову нагороди», – повідомили також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів