Україна у Кракові зіграє проти Косова

16:37 9 жовтня 2016 р.

Сьогодні у польському Кракові національна збірна України з футболу зіграє черговий матч кваліфікаційного турніру-відбору учасників фінальної частини чемпіонату світу 2018 року з командою Косова. Головний тренер національної збірної команди України Андрій Шевченко відповів на запитання журналістів під час передматчевої прес-конференції.

Українська збірна добре вивчила суперника, якому «синьо-жовті» протистоятимуть на стадіоні «Краковії» імені Маршала Пілсудського. Навіть, незважаючи на те, що косовари є «темною конячкою» відбіркової групи «I». Тренерський штаб національної команди проаналізував дії косовських футболістів у матчах кваліфікації зі збірними Фінляндії та Хорватії і очікує на цікавий матч.

«Для нас же єдиний прийнятний результат - перемога», - підкреслив керманич збірної. А нічия збірної Косова із командою Фінляндії у першому турі світової кваліфікації 2018 року не стала сюрпризом для Андрія Шевченка, який вважає, що нинішній суперник збірної України мав свої шанси і в матчі з Хорватією.

Після прес-конференції головного тренера національна команда країни у Кракові на стадіоні ім. Ю. Пілсудського провела тренування, за першими 15 хвилинами якого могли спостерігати і журналісти, повідомила прес-служба ФФУ.

На матчі Україна - Косово, в якому покарана ФІФА українська команда виступатиме у ролі господарів поля, буде не більше 999 уболівальників. Таке рішення місцевої влади Кракова. Свою позицію польска сторона пояснила тим, що не змогла за короткий термін забезпечити безпеку на стадіоні. У цю тисячу також входять журналісти та офіційні особи УЄФА і представники Федерації футболу України та Косова, повідомляє кореспондент Чемпіона. Уболівальникам збірної Косово надано 100 квитків. Українську квоту квитків розподіляє ФФУ.

Група І
№     Команда                І  В  Н  П    М     О

1 ХОРВАТІЯ                  2  1  1  0    7 - 1   4
2 ІСЛАНДІЯ                  2  1  1  0    4 - 3   4
3 УКРАЇНА                    2  0  2  0    3 - 3   2
4 ТУРЕЧЧИНА               2  0  2  0    3 - 3   2
5 ФІНЛЯНДІЯ               2  0  1  1    3 - 4   1
6 КОСОВО                   2  0  1  1    1 - 7   1


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів