Учасники Львівського півмарафону зібрали 12 325 гривень

16:45 22 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: isport.ua

У міськраді запевнили: «Учасники «3rd Molokiya Lviv Half Marathon» зібрали кошти на придбання реабілітаційного обладнання до обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи».

Про це повідомили в п’ятницю, 22 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Цього року вже вдруге під час Львівського півмарафону «3rd Molokiya Lviv Half Marathon» відбувся благодійний забіг. 10 червня усі бажаючі могли здолати благодійну дистанцію у два кілометри та зібрати кошти на реабілітаційне обладнання для відділення ортопедії Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи».

«50% від стартового внеску пішли саме на благодійність. Сума зібраних коштів склала 12 325 гривень, на які організатор події, компанія «Run Ukraine», закупить необхідне обладнання та передасть його до медичного закладу», – поінформували також у міськраді.

«Долучились до благодійної ініціативи Львівський міський голова Андрій Садовий із дружиною Катериною Кіт-Садовою, чемпіонка світу з вільної боротьби, дворазова чемпіонка Європи Юлія Ткач, триразова чемпіонка світу серед жінок і триразова чемпіонка Європи серед жінок з шахів Анна Музичук, перший львів’янин, який підкорив Еверест, –Роман Городечний, майстер спорту України, Чемпіонка України з бігу на 1 500 метрів, переможниця кубку України з бігу на 800 метрів Дем’янюк Орися, майстер спорту міжнародного класу зі стрибків у висоту, переможець командного Чемпіонату Європи, фіналіст чемпіонату Європи у приміщенні, фіналіст «Діамантової ліги 2011 року» Дем’янюк Дмитро та учасниці конкурсу краси «Міс Львів – 2018» разом з підопічними з дитячих будинків», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів