У загони самооборони Євромайдану вже записалися 2800 осіб

13:40 4 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

Їх поділять на сотні та проведуть підготовку на випадок штурму Майдану Незалежності підрозділами «Беркут» або провокаторами.

Агенція «Українські Національні Новини» інформує сьогодні, 4 грудня, в повідомленні «У загони самооборони на Майдані записалось майже 2,8 тис. осіб»:

«До народних загонів самооборони на Майдані у Києві записалось 2 тис. 800 осіб. Про це повідомили координатори акції зі сцени, передає кореспондент УНН.

Згідно повідомлення на площі триває запис активістів у народні загони самооборони. Зараз у них вже записалося 2 тис. 800 чоловік.

Їх поділять на сотні та проведуть підготовку на випадок штурму Майдану Незалежності підрозділами «Беркут» або провокаторами. Близько 300 активістів чергують по периметру барикад та гріються біля баків з вогнищем».

Як повідомляв «Щоденний Львів», до Києва перевели з Криму полк спецпризначення «Тигр», народний депутат з фракції «Батьківщина» Анатолій Гриценко заявляє, що влада має намір вивести на вулицю бандитські формування – понад 20 тис. осіб., Євромайдан оборонятимуть 500 ветеранів «гарячих точок».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів