У Туреччині тренуються 17 футболістів «Львова»

16:00 18 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: fclviv.com.ua

У п’ятницю, 18 січня, в турецькому Белеку розпочалася підготовка футбольного клубу «Львів» до весняної частини сезону 2018-2019 років.

Тренерський штаб «синьо-золотих левів» взявна тренувальні збори до Туреччини 17 футболістів. Це воротарі Олександр Бандура й Богдан Сарнавський, захисники Володимир Адамюк, Сергій Борзенко, Вадим Парамонов, Сергій Воронін, та Мартан Пімента, півзахисники Владислав Приймак, Вадим Янчак, Лукас Тейлор, Жонатан Ліма й Рафаель Сабіно та нападники Бруно Дуарте й Енріке Араужо. Ще три гравці, які перебуватимуть на зборах, знаходяться на перегляді у львівському клубі.

Львів’яни готуватимуться до офіційних матчів у чемпіонаті УПЛ та Кубку України у два етапи – з 19 січня до 4 лютого та з 8 до 20 лютого. Про це повідомили в інформаційній службі «Львова».

Головний тренер «Львова» Юрій Бакалов розповів, що його команда зіграє в Тупеччині чотири контрольні гри – з угорським клубом МТК, чеським «Баніком», сербським «Младост Лучані», а ще одна гра буде двосторонньою. Про це теж повідомили в інформаційній службі «Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів