У центрі Львова встановлять надувний скеледром

15:43 20 вересня 2013 р.

Можливість випробувати свої сили на ньому матиме кожен охочий – без обмежень у віці.


Завтра, 21 вересня, туристичний клуб «Манівці» встановить неподалік фігури Матері Божої на проспекті Свободи надувний скеледром висотою 12 метрів. Причому можливість випробувати свої сили у скелелазінні надасть з 11.00 до 19.00цього й наступного дня кожному, хто виявить таке бажання, – без обмежень у віці.

При цьому організатори забезпечать усім необхідним спорядженням та розкажуть про все, що потрібно знати початківцю. А 23 вересня скеледром стоятиме з 11.00 до 18.00 перед будівлею Львівського національного університету імені Івана Франка.

Таким чином туристичний клуб рекламуватиме VII Фестиваль активного туризму «Манівці», який відбудеться 28-30 вересня на Погулянці. Окрім скеледрому, котрий буде й одним з етапів йього Фестивалю, присвяченому Всесвітньому дню туризму. там можна буде також пройти шнурову і велосипедну трасу, покататись на каяках і катамаранах, пройтись по стропі через озеро та спробувати багато новинок.

Місце проведення Фестивалю, як повідомляє турклуб «Манівці», незмінне – територія Центру творчості дітей та юнацтва Галичини в парку Погулянка (вулиця Вахнянина 29) у Львові.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів