У Трускавці також навчаються плавати діти з багатодітних сімей

13:13 18 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: krynytsya.pp.ua

Заняття у басейні ДЮСК «Спортовець» будуть тривати до кінця грудня 2013 року.

Про це повідомляє сьогодні, 18 листопада, прес-служба обласної державної адміністрації. За її інформацією, на Львівщині продовжується активна реалізація заходів обласної програми з покращення соціального захисту багатодітних сімей (розділ навчання дітей з багатодітних сімей плаванню), затвердженої рішенням облради.

Зокрема, ефективні заняття проводяться у басейні дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» у Трускавці, де під керівництвом тренерів-викладачів опановують навики плавання 21 дитина з місцевих родин, в яких виховується чотири й більше дітей віком до 18 років. Прес-служба ЛОДА додає, що заняття з навчання плаванню дітей із багатодітних сімей у басейні ДЮСК «Спортовець» будуть тривати до кінця грудня 2013 року, й що загалом в області упродовж 2013 року за цієї програмою буде охоплено заняттями плаванням майже дві тисячі дітей з багатодітних родин, на що в обласному бюджеті передбачено 300 тисяч гривень.

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові безплатно навчать плавати 700 дітей; для цього сформують додаткові списки дітей із багатодітних і малозабезпечених сімей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів