У суботу й неділю на Львівщині відбудеться «ХІІІ Ралі Галіція» (відео)

18:00 29 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Організатори змагань обіцяють глядачам цікаві та видовищні автоперегони.

«У суботу та неділю, 31 жовтня та 1 листопада, на території міста Львова, Сколівського та Миколаївського районів Львівщини відбудеться VІ етап чемпіонату України з гірських автоперегонів «7 Львівський стандарт» та ІV етап чемпіонату України з авторалі «ХІІІ Ралі Галіція», – повідомили сьогодні, 29 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Організатори автомобільних змагань обіцяють глядачам цікаві та видовищні автоперегони. Також уболівальники матимуть можливість зблизька оглянути ралійну техніку та поспостерігати за напруженою боротьбою екіпажів.

Зокрема, 30 жовтня розпочнуться змагання «7 Львівський стандарт» на трасі село Климець – Верецький перевал (Сколівський район, кордон із Закарпатською областю). У цих перегонах очікується участь близько 40 екіпажів. Нагородження переможців відбудеться о 19:00 на Верецькому перевалі.

31 жовтня з 17:00 відбудеться церемонія відкриття гірських автоперегонів та презентаційні проїзди ралійних екіпажів на території «ТВК Південний» на вулиці Щирецькій, 36 у Львові. Вхід – вільний.

Ралійні змагання «ХІІІ Ралі «Галіція» розпочнуться 1 листопада з 10:00 на трасі село Красів – місто Новий Розділ – село Тростянець – село Бродки (Миколаївський район). Учасниками заїздів стануть понад 50 екіпажів. Переможців нагороджуватимуть о 19:00 в селі Лубʼяне Миколаївського району.

Зазначимо, що організаторами цих змагань є Автомобільна федерація України та Галицький автомобільний клуб, під егідою Міністерства молоді та спорту України та сприяння управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Сколівської та Миколаївської райдержадміністрацій».

Натомість у прес-службі міської ради розповіли в четвер «Щоденному Львову»: 

«Цієї суботи, 31 жовтня, з 16.30 до 20.00 на території міста Львова відбудеться IV етап чемпіонату України з ралі «XIII Ралі Галіція», який включений у загальноукраїнський календарний план проведення національних змагань на 2015 рік. У цих змаганнях візьмуть участь 26 екіпажів команд учасників із таких міст України: Львів, Київ, Одеса, Ужгород, Дніпропетровськ, Черкаси та інших.

Змагання проводить Автомобільна федерація України Галицький Автомобільний Клуб. У зв’язку з проведенням цього заходу, у місті 31 жовтня перекриють рух транспорту з 16.30 до 20.00 за маршрутом: вулиця Скнилівська, 1 – вулиця Скнилівська, 63 та вулиця Щирецька, 9 – вулиця Щирецька, 36».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів