У Львові змагатимуться понад 900 кращих танцювальних пар України

15:40 18 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: dlab.com.ua

19 та 20 листопада у спортивному клубі «Грація» на вулиці Щирецькій відбудуться Всеукраїнські рейтингові та класифікаційні змагання зі спортивного танцю «Відкритий кубок Львова 2016».

Про це повідомили сьогодні, 18 листопада, в прес-службі міськради. У ній також поінформували, що турнір «Відкритий кубок Львова 2016» організували обласний осередок Асоціації спортивного танцю України, Асоціація студій і клубів дитячого спортивного бального танцю Львова, Клуб спортивного танцю «Аеліта» і  управління молоді, сім’ї та спорту.

Зокрема, 19 листопада о 10:00 на вулиці Щирецькій стартують змагання танцювальних пар основних категорій,  а 20 листопада об 11:00 – початкових класів. Організатор змагань Юрій Прочко зазначив: «Вже багато років поспіль ми проводимо змагання, на які з’їжджаються провідні спортсмени України, а також гості з-за кордону, зокрема Польщі, Молдови,  Італії. Для оцінювання майстерності танцюристів запрошено висококваліфікованих суддів як вищої, так і міжнародної категорії. Об’єктивне суддівство і рівень організації змагань є двома найважливішими факторами для учасників при виборі турніру, оскільки дозволяють танцювальним парам якнайкраще продемонструвати свою майстерність та отримати об’єктивний результат. Ми раді, що нам ці два фактори вдається забезпечити на найкращому рівні, про що насамперед свідчить популярність турніру серед учасників, адже ми очікуємо понад 900 пар».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів