У Львові завершать капремонт п’ятьох шкільних стадіонів

18:00 5 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

Комісія гуманітарної політики Львівської міської ради погодила на своєму засіданні у вівторок, 5 лютого, титульний список капітальних ремонтів стадіонів навчальних закладів, видатки на які у 2019 році планується проводити за рахунок коштів бюджету розвитку.

Про це повідомили у вівторок, 5 лютого, на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради. Начальник групи централізованого господарського обслуговування закладів освіти Львова Олена Юрків розповіла: «Реконструкцію об’єктів розпочали ще минулого року, тому всі вони є перехідні, окрім стадіону школи №43. У цьому переліку є п’ять закладів, які треба буде ще дофінансовувати впродовж року, інші ж вже на стадії завершення».

Загалом на ремонти стадіонів цьогоріч передбачено дев’ять мільйонів 100 тисяч гривень. Зокрема, кошторисна вартість завершення капітального ремонту на стадіоні СЗШ №40 на вулиці Любінській, 93б – два мільйони гривень, стадіону СЗШ №65 на вулиці Роксоляни, 35 – 2,5 млн. гривень, стадіону СЗШ №68 на вулиці Дозвільній, 3 – два мільйони гривень, стадіону СЗШ №23 на вулиці Варшавській, 126 – один мільйон гривень, стадіону СЗШ №54 на вулиці Хвильового, 16 – один мільйон гривень, стадіону СЗШ №43 на вулиці Масарика, 9 – 600 тисяч гривень.

Депутати розглянули також титульний список капітальних ремонтів спортивних майданчиків у закладах загальної середньої освіти, видатки на які у 2019 році планується проводити за рахунок коштів бюджету розвитку. Представниця управління освіти Олена Юрків зазначила: «Це також перехідні об’єкти з минулого року».

Член гуманітарної комісії Оксана Рубай, своєю чергою, повідомила: «Цього року ми не маємо нових майданчиків, бо бюджет не дозволяв починати нові об’єкти. Вартість одного майданчика – в межах одного мільйона гривень, тому ми закінчуємо ті об’єкти, які розпочали минулого року. Проте почнемо роботи у СЗШ№43, на які є готова ПКД. Крім цього, на цій території дуже добра локація, тому що межують дві великі школи №43 і №91».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів