У Львові ввосьме відбудеться благочинний сеанс одночасної гри гросмейстерів

16:00 15 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Ротарі Клуб «Львів» організовує у Львові благочинний сеанс одночасної гри в шахи з міжнародними гросмейстерами.

Про це повідомили в п’ятницю, 15 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що цього року буде вже восьмий сеанс. Участь у ньому беруть два міжнародні гросмейстери – Олег Романишин (незмінний учасник попередніх сеансів, міжнародний гросмейстер, чемпіон Світу в командному заліку, Пол Гарріс Феллоу) та Маргеір Петурссон (міжнародний гросмейстер, чемпіон Ісландії, учасник чемпіонату Світу). У змаганнях з міжнародними гросмейстерами візьмуть участь представники команди незрячих, футбольних клубів України, члени Ротарі Клубу «Львів» та інших Ротарі клубів, а також всі охочі львів’яни й гості міста. Усі будуть мати змогу не лише позмагатися в шахи із визначними міжнародними гросмейстерами, а й вкласти свої кошти в благочинність.

Сеанс відбудеться 27 листопада, в приміщенні ресторану «Старий рояль» на вулицій Ставропігійська, а розпочнеться о 17:30. Кошти, зібрані під час його проведення, будуть спрямовані на фінансування програм з допомоги дитячим школам-інтернатам в селі Лопатин Радехівського району та в Сколе.

У зв’язку з тим, що шаховий сеанс проводиться з благочинною метою, встановлено вартість за участь в ньому. Для дорослих це 500 гривень, а для дітей – 250 гривень. Для меценатів сума за участь не обмежується.

Кількість дошок обмежена. Для участі потрібно завчасно зголоситися до голови Оргкомітету з проведення сеансу. Місця надаватимуться в порядку зголошення.

Як інформував «ЩЛ», у Львові пройде кваліфікаційний матч молодіжного футбольного чемпіонату Європи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів