У Львові вперше проведуть форум ігрових видів спорту

13:15 22 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: noc.lviv.ua

Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області вперше проведе у вівторок, 26 лютого, в «Malevich Concert Arenа» на проспекті В’ячеслава Чорновола (№2) форум ігрових видів спорту Львівщини!

Про це повідомили в п’ятницю, 22 лютого, в обласному відділення Національного олімпійського комітету України, де також розповіли: «Початок – об 11-й годині. У програмі заходу, що проходитиме за участю обласних федерацій з ігрових видів спорту, провідних ігрових клубів Львівщини, команд груп підтримки черліденгу, ветеранів спорту, планується підбити підсумки 2018 року серед ігрових команд Львівської області та відзначити кращих спортсменів та спортсменок в таких ігрових видах спорту, як волейбол, водне поло, гандбол, хокей, регбі, футзал, футбол, баскетбол та інші; обговорити актуальні питання розвитку ігрових видів спорту на Львівщині, а також ще багато цікавого!».

«Серед запрошених команд – «Карпати» Львів, ФК «Львів», «Львів-Янтарочка» (футбол), «Галичанка», «СКА-Львів» (гандбол), «Барком-Кажани» (волейбол), «Сокіл», «Tigers», «Левиці» (регбі), «Динамо» (водне поло), СБК «Львів» (5х5), СБК «Львів» (3х3) (баскетбол), «Lemberg» (флорбол), «Галицькі леви» (хокей), «Lviv Lions» (американський футбол), ФК «Енергія»  (футзал), «Галичанка» (софтбол) та інші. Вхід – вільний», – поінформували також в обласному відділення НОК України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів