У Львові відзначили Міжнародний день студентського спорту масовим флешмобом

17:45 20 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

У четвер, 20 вересня, майже двісті юнаків та дівчат, які представляють близько двох десятків закладів вищої освіти Львівщини, завітали до стін Національної академії сухопутних військ для участі у флешмобі з підтягування.

Про це повідомили в четвер, 20 вересня, в прес-службі Львівської облради, де також розповіли: «Після виконання Державного Гімну України учасники взялися за виконання вправи. Ініціаторами цього дійства виступили Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Львівське обласне спортивне товариство студентів «Гарт» та Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного».

«Як зазначають організатори заходу, під час реєстрації кожен з учасників планував підтягнутися щонайменше 15 разів. Переважна більшість із цим завданнями успішно впоралися. Цікаво, що серед юних атлетів були й представниці чарівної статі», – поінформували також в облраді.

«За результатами замагань, найбільш сильним та витривалим виявився вихованець Національної академії сухопутних військ Олег Марченков із результатом 38 разів. Представник Львівського аграрного університету Михайло Сухалюк став другим із результатом 28 разів, а третім – першокурсник Львівського колледжу транспортної інфраструктури Іван Мойсюк, який підтягнувся 27 разів», – повідомили також у прес-службі Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів