У Львові відзначатимуть День хокею

15:20 17 лютого 2020 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: ukrinform.ua

У неділю, 23 лютого, у Львові відзначатимуть День хокею у Львові.

Про це повідомили в понеділок, 17 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що о 12:00 стартує урочиста церемонія відкриття Дня хокею у Львові, під час якої виступатимуть високоповажні гості, звучатимуть національні гімни та відбудеться урочисте вкидання шайби. А о 12:40 на площі Ринок розпочнеться поєдинок представників Збройних Сил Канади та хокейної команди «Галицькі леви».

Перерва між періодами стане найцікавішою частиною матчу, адже в цей час проведуть змагання із закидання шайби у ворота, в якому зможуть взяти участь п’ятеро дітей. Ще одним цікавим моментом стане виконання пісні програми «Hockey Night in Canada» («Ніч хокею в Канаді») військовим оркестром Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Окрім того, львів’яни, які прийдуть подивитись на гру, матимуть змогу поспілкуватись з канадськими солдатами, які із задоволенням поділяться своїм досвідом.

Як інформував «Щоденний Львів», чоловіча збірна України проведе матч чемпіонату Європи з регбі-15 проти швейцарців у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів