У Львові відкриють п’ять нових спортмайданчиків

15:50 12 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У різних районах Львова активно створюють нові спортивні майданчики.

Про це повідомили в середу, 12 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: « На вулиці Хоткевича, 40-44 вже зданий в експлуатацію спортивний майданчик з вуличними тренажерами та місцями для воркауту. Вартість такої спортивної зони – близько 800 тисяч гривень».

«До кінця липня планується відкриття п’ять нових спортивних зон у Львові. Зокрема, на вулиці Винниченка, 4 – скейт-майданчик (вартість –1,5 млн. гривень), на вулиці Винниченка, 4 – баскетбольний майданчик з полівеніловим покриттям, трибунами, вуличними тренажерами (вартість – 2,9 млн. гривень) на вулиці Марка Вовчка, 3 – мультифункційний майданчик з вуличними тренажерами, зоною для «Street Workout», полем для гри у футбол та баскетбол з поліуретановим покриттям (вартість – 2,3 млн. гривень, на вулиці Ковельській, 67 – міні-футбольний майданчик з штучним покриттям (вартість – 1,5 млн. гривень, на вулиці Медової Печери, 7-9 – міні-футбольний майданчик з штучним покриттям (вартість: 2,3 млн. гривень). Окрім цього скоро будуть стартувати роботи з облаштування мультифункційного майданчика із зоною для баскетболу, футболу, воркауту, з вуличними тренажерами на вулиці Тракт Гринянський, 147)», – поінформували також у міськраді.

Директор ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій зазначив: «Зараз розробляється проектно-кошторисна документація на такі спортивні майданчики: міні-футбольний майданчик з вуличними тренажерами та зоною для воркауту на вулиці Шевченка, 360, мультифункційний майданчик з резиновим покриттям із зоною для баскетболу, міні-футболу, воркауту, вуличними тренажерами на вулиці Тролейбусній, 2, великий мультифункційний майданчик на вулиці Величковського, 16-18, спортивний комплекс із тенісними кортами з міні-футбольним майданчиком на вулиці Йосипа Сліпого, 33. Також розробляється проектно-кошторисна документація на масштабну реконструкцію спортивного комплексу на вулиці Кастелівка, 8».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів