У Львові відкриють адаптований для інвалідів спортмайданчик

15:00 5 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «На проспекті Чорновола, 45 облаштували спортивний майданчик, на якому люди з обмеженими можливостями можуть грати у футбол чи баскетбол».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, що  9 вересня, до Дня фізичної культури, на проспекті Чорновола, 45 відкриють мультифункційний спортивний майданчик, адаптований для людей з інвалідністю, а опісля цього відновлення почнеться ще на чотирьох майданчиках. Загалом цього року з міського бюджету на відновлення спортивних майданчиків спрямували 2,5 млн. гривень». 

Начальник управління молоді та спорту ЛМР Антон Нікулін зазначив: «Унікальність цього майданчика, що люди на візках можуть грати в баскетбол. Основний акцент цього майданчика – це універсальне покриття. Тут можна грати і проводити тренування як у футбол, так і в баскетбол». 

«Майданчик на проспекті Чорновола, 45, який відкриють 9 вересня, завдяки відновленню та ремонту отримав спеціальне покриття з полівінілу – воно дозволяє людям, які пересуваються на візках, заїхати на спортивну територію і без жодних проблем зіграти у баскетбол чи флорбол. Загальна вартість робіт по відновленню – один мільйон 300 тисяч гривень», – поінформували також у міськраді

«Також розроблено проектно-кошторисну документацію ще на чотири спортивних майданчики – на вулиці Марка Вовчка, 3, де запроектовано зону з вуличними тренажерами, сучасним  комплексом для  занять «Street Workout», футбольним та баскетбольним полями, на вулиці Винниченка, 4, де планується відновлення скейт-майданчику та облаштування сучасного баскетбольного майданчика, де будуть трибуни, на вулиці Винниченка, 4, біля «Порохової вежі», де незабаром з’явиться відпочинкова зона з стаціонарними вуличними шаховими столами та  тренажерами, а також дитячо-спортивний майданчик на вулиці Чорноморській, 12, де планується облаштування дитячої зони з резиновим покриттям та спортивна зона з комплексом «Street Workout» та міні-футбольним полем з штучним покриттям», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів