У Львові відбулися костюмовані перегони

15:18 31 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: day.kyiv.ua

Спільнота любителів бігу «Lviv runday» організувала в Стрийському парку забіг «Santa Clause Runday».

Організатори костюмованих перегонів заздалегідь повідомили на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Вже зовсім скоро новорічний «Santa Clause Runday» – останній забіг у цьому році. Не проґавте, адже це буде особливий забіг. Вдягайте цікаві костюми на новорічну або будь-яку тематику. Не пропустіть можливість побігати у веселій компанії в останній день року! Приносьте печиво, тістечка, мандаринки. Після забігу будемо разом пити смачний чай і їсти солодощі».

Так і сталося! Дорослі і малі прихильники здорового способу життя зібралися зранку у парку. Дистанцію бігли Санта Клауси, Миколаї, Діди Морози, Снігуронька, Зайчик, Ялинка і навіть Пірат(ка). А хто не мав костюмів, не робив собі із цього проблеми. Адже головне в переддень Нового року – рух, свіже повітря, гарний настрій і, звичайно ж, приємне товариство. 

Зрештою, не тільки сьогодні – передноворічної суботи. Учасники «Lviv runday» вдаються до пробіжок кожного тижня. Важливо, що до компанії приймають усіх охочих – незалежно від віку і рівня тренованості. Погодні умови також не дуже беруться до уваги. 

Головне – бажання побігати у веселій компанії, відтак поліпшити настрій і стан здоров'я. Також – призвичаїтися до здорового способу життя.

Про це повідомили сьогодні, 31 грудня, в київському часописі «День», де також опублікували фоторепортаж з перегонів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів