У Львові відбулися «Ігри Героїв»

22:24 19 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: Валерій Шмаков / Gazeta.ua

У суботу, 19 листопада, в ігровому залі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту міністерства оборони відбувся регіональний турнір з функціонального багатоборства «Ігри Героїв».

Про це повідомили сьогодні, 19 листопада, в прес-службі Львівської облдержадміністрації. У ній також поінформували, серед 25 учасників змагань – спортсменів та ветеранів війни на сході України з різних областей – були в тому числі 13 представників Львівщини. Зокрема привітали їх та побажали перемоги виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун й голова облдержадміністрації Олег Синютка.

Головний медик україни подякувала учасникам турніру, волонтерам та усім військом за службу народові й запевнила: «Ви наспраді є народна Гвардія».

Натомість очільник області наголосив під час вітального слова: «Я б хотів, щоб учасники турніру були прикладом  нам у всьому: у мужності, стійкості, у відношенні до життя і волі до перемоги. І тоді жоден ворог нам не страшний, а наш синьо-жовтий прапор повернеться і у Донецьк, і у Сімферополь».

У прес-службі облдержадміністрації також повідомили, що національний проект «Ігри Героїв» – це низка регіональних спортивних турнірів з використанням змагання з кросфіту для поранених учасників війни на сході України, а також цивільних осіб з інвалідністю, які організовує громадська організація «Інвалідів-воїнів АТО «Пульс життя». Головна мета цих змагань – психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація поранених воїнів, соціальна адаптація людей з інвалідністю, популяризація спортивного руху як засобу їх соціалізації. Учасники «Ігор Героїв» своїм прикладом показуватимуть іншим людям з інвалідністю, що їм під силу жити повноцінним активним життям.

Попередні чотири етапи «Ігор Героїв» відбулися у Києві, Харкові, Дніпрі та Миколаєві. Переможці регіонального турніру матимуть змогу взяти участь у національних та міжнародних змаганнях.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів