У Львові відбудеться міжнародний турнір боксерів

15:00 8 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: noc.lviv.ua

Другий міжнародний турнір з боксу «Lviv Boxing Cup 2019» триватиме на базі легкоатлетичного манежу навчально- спортивної бази літніх видів спорту СКА на вулиці Клепарівська, 39а з 8 до 12 жовтня.

Про це повідомили у Львівському обласному відділенні Національного олімпійського комітету України, де також розповіли: «Турнір класу «А» внесений до офіційного календаря АІВА. Започаткований у Львові 2018 року. Перший турнір відбувся у форматі матчевої зустрічі, в якій взяли участь збірні команди Куби, Польщі, Білорусі та України.

«Цього ж року  «Lviv Boxing Сир» буде проводитися за олімпійською системою. 10 команд вже підтвердили свою участь. Серед них – збірна Куби, представлена, зі слів тренера Карлоса Бетанзоса третіми і другими номерами збірної», – поінформували також в обласному відділенні НОК.

«Lviv Boxing Сир» – рейтинговий турнір, переможцям якого буде присвоєно звання майстер спорту міжнародного класу, а ті, що посядуть друге і третє місця, стануть майстрами спорту. До участі допускаються боксери 1979-2000 років народження, які мають спортивну кваліфікацію не нижче КМС. Змагання особисто-командні, проводяться за діючими правилами АІВА з вибуттям спортсменів після першої поразки у восьми вагових категоріях», – повідомили також в обласному відділенні НОК.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів