У Львові відбудеться міжнародний баскетбольний фестиваль

17:28 12 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: noc.lviv.ua

15-16 грудня у Львові триватиме міжнародний фестиваль з баскетболу «Зимовий Виклик».

Участь у міжнародному фестивалі з баскетболу візьмуть юнаки та дівчата 2008 та 2009 року народження та молодші. «Зимовий Виклик» відбудеться за підтримки Львівської міської та обласної федерацій баскетболу.

Президент Львівської міської федерації баскетболу Дмитро Крамар розповів: «Наш новорічний фестиваль відбудеться уже вдруге, і цього року він вперше стане міжнародним. Минулого року діти брали участь у різноманітних естафетах та конкурсах, а цього року, окрім них, у нас відбудеться повноцінний баскетбольний турнір серед хлопців, чимало спортивних конкурсів та майстер-класів для усіх учасників. У програмі турніру також виступи групи черлідерів «Lviv Angels».

«Минулого року на цьому фестивалі навчалися азів баскетболу діти 2007 та 2008 року народження, цього року – 2008 та 2009, а наступного заплановано 2009 та 2010-го, – зазначив Дмитро Крамар. – Наш основний меседж – дати любов до баскетболу тим дітям, які у ньому роблять лише свої перші кроки».

У змаганнях хлопців демонструватимуть свою майстерність у палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник») на вулиці Керченській (№8) команди ОДЮСШ-СБК «Львів», ДЮСШ (Самбір), ЧОДЮСШ-«Starlife» (Чернівці) та «Gim Basket» із Перемишля. У змаганнях дівчат – ОДЮСШ (Івано-Франківськ), ДЮСШ-1 (Червоноград) ДЮСШ «Соколяни» (Сокаль) та СБК «Львів».

У суботу, 15 грудня, змагання розпочнуться о 10:30, у неділю, 16 грудня, – о 9:00. Урочисте відкриття міжнародного баскетбольного фестивалю – у суботу о 18:00.

Про це повідомили в середу, 12 грудня, у Львівському відділенні Національного олімпійського комітету України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів