У Львові відбудеться «Меморіал Олексія Дем’янюка»

17:40 15 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У суботу, 18 січня, у Львові відбудеться ХХI міжнародний турнір з легкоатлетичних стрибків «Меморіал Олексія Дем’янюка».

Про це повідомили в середу, 15 січня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що «Меморіал Олексія Дем’янюка» відбудеться в пам’ять про відомого українського спортсмена, майстра спорту міжнародного класу, учасника ХХІІ Олімпійських Ігор 1980 року, володаря найкращого результату світу в сезоні 1981 року.

Особливістю змагань є участь у них як юних спортсменів-початківців, так і відомих атлетів – учасників, призерів та переможців Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи.

Окрім українських стрибунів за нагороди боротимуться спортсмени з Австрії та Туреччини. Серед учасників чоловічого Гран-Прі – чемпіон світу 2005 року Юрій Кримаренко, який має в активі стрибок на 2,34 метра, бронзовий призер чемпіонату Європи серед молоді Віктор Лонський, з особистим рекордом 228 сантиметрів, учасник Олімпійських Ігор у Ріо-де-Жанейро Дмитро Яковенко, який має особистий рекорд 230 сантиметрів, срібний призер чемпіонату світу серед юнаків та срібний призер чемпіонату Європи серед юніорів – Дмитро Нікітін (особистий рекорд – 228 сантиметрів), майстер спорту міжнародного класу, Андрій Ковальов (особистий рекорд 228 сантиметрів), призер юнацьких Олімпійських ігор, призер чемпіонату Європи 2019 серед юніорів Олег Дорощук і переможець минулорічного меморіалу Дем’янюка, фіналіст Всесвітньої універсіади 2019, член спортивного клубу «Висота» Вадим Кравчук.

У програмі змагань заплановано юнацький та юніорський турнір, Гран-прі серед жінок та чоловіків. Серед глядачів буде проведено розіграш призів від партнерів змагань.

Як інформував «ЩЛ», 16-19 січня у Львові відбудуться другий тур Балтійської ліги зі жіночого гандболу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів